Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παλιό ή καινούργιο, δεν έχει σημασία. Αρκεί να έχει λουλούδια και να το συνδυάσετε έξυπνα και πρωτότυπα με άλλα ρούχα και αξεσουάρ που έχετε στην ντουλάπα σας.

Μπορεί να είναι χειμωνιάτικο, αλλά σίγουρα και καλοκαιρινό. Το φόρεμα στις φωτογραφίες είναι Karen Millen, μεταξωτό σε νεο-hippy στυλ, που ήταν πολύ της μόδας το καλοκαίρι, με φαρδιά μακριά μανίκια, ντεκολτέ V και πλούσιο ποδόγυρο. Μη δεσμεύεστε όμως. Οπως κι αν είναι το δικό σας λουλουδάτο φόρεμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

 Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

1. Με ζιβάγκο και φαρδιά ζώνη

Δώστε έναν αέρα από τη δεκαετία του 1970 στο φετινό φλοράλ σας, με ένα ζιβάγκο σε κάποια από τις αποχρώσεις του φορέματος. Η ζώνη μπορεί να είναι άλλο χρώμα, για παράδειγμα ίδιο με των παπουτσιών.

 Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

2. Σαν φούστα, με μπότες

Γιατί όχι; Αυτά τα φορέματα είναι συνήθως από μαλακό ύφασμα, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Φορέστε από πάνω ένα φαρδύ πουλόβερ και δέστε το στη μέση σας χαλαρά με μια λεπτή ζώνη. Συνδυάστε το με biker μπότες.

 Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

3. Με αθλητικά σε στυλ Chloé

Να το τολμήσετε! Εδώ το κάνει ένας από τους πιο chic γαλλικούς οίκους μόδας. Φορέστε λοιπόν το φόρεμά σας μαζί με το τζάκετ της φόρμας σας και αθλητικά παπούτσια. Μην σας απασχολήσει καθόλου το αν ταιριάζουν τα χρώματα. Όσο πιο παράταιρος είναι ο συνδυασμός, τόσο πιο in θα είστε.

 Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

4. Σε στυλ τραγουδίστριας φολκ

Στη φωτογραφία το φόρεμα συνδυάζεται με όλα τα must της σεζόν. Σουέντ μπουφάν, σουέντ μπότες, σουέντ τσάντα με κρόσια. Ετσι το λουκ είναι πολύ μοντέρνο και πολύ εντυπωσιακό και πραγματικά παραπέμπει στις Αμερικανίδες τραγουδίστριες φολκ των 60s. Πάντως αν εσείς δεν έχετε σουέντ μπουφάν, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα μάλλινο σακάκι. Οσο για την τσάντα, τα κρόσσια κάνουν τη διαφορά μεν, αλλά αν σας λείπουν, δεν χάθηκε ο κόσμος.

 Οι 5 νέοι τρόποι για να φορέσετε τώρα το φλοράλ φόρεμα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

5. Με γούνα, το βράδυ

Εννοείται ότι μπορείτε να φορέσετε το φλοράλ σας με γκλάμουρους τρόπο και να πάτε σε ένα πάρτι, στα εγκαίνια μια έκθεσης, κάπου επίσημα, τέλος πάντων, όπου θα φαίνεται καλά το ντύσιμό σας. Συνδυάστε λοιπόν το φόρεμα με μία γούνινη ζακέτα ή γιλέκο από αληθινή ή συνθετική γούνα και απαραιτήτως με τα πιο στυλάτα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Χωρίς καλσόν, εννοείται, και με άψογα βαμμένα νύχια. Αυτό μπορεί να είναι και το λουκ σας για το ρεβεγιόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα φόρεμα Φλοράλ αξεσουάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ