Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα του Champions League - Οπως την επέλεξε η UEFA [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα του Champions League - Οπως την επέλεξε η UEFA [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς παίκτη της Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε η καλύτερη 11άδα της φάσης των ομίλων του Champions League, γεγονός που προκάλεσε την εκπληξη των χρηστών των social media.

Η καλύτερη 11άδα της φάσης των ομίλων του Champions League, αναδείχθηκε από την UEFA, λίγες ώρες μετά την κλήρωση της φάσης των «16».

Το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτή, ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα προκάλεσε αίσθηση ενώ ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν σε αυτή ως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ.

Τερματοφύλακας επελέγη ο Κέβιν Τραπ των Παριζιάνων, που δέχτηκε μόλις ένα γκολ, ενώ τον πλαισιώνει ο συμπαίκτης του Τιάγκο Σίλβα. Στα μετόπισθεν βρίσκονται ακόμη ο Αντρέα Μπαρτζάλι της Γιουβέντους, ο Ντιέγκο Γοδίν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Νταβίντ Αλάμπα της Μπάγερν.

Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τον Σβεν Κουμς της ομάδας-έκπληξη Γάνδης, μαζί με τον Γουίλιαν της Τσέλσι και τον Ραχίμ Στέρλινγκ της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ την επιθετική τριπλέτα απαρτίζουν οι Τόμας Μίλερ της Μπάγερν, Χουλκ της Ζενίτ και Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ.

Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα του Champions League - Οπως την επέλεξε η UEFA [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UEFA καλυτερη 11αδα Κριστιάνο Ρονάλντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ