Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παιδική παράσταση «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου» - Νέα ιστορία της αγαπημένης «Ψαρόσουπας» - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παιδική παράσταση «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου» - Νέα ιστορία της αγαπημένης «Ψαρόσουπας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και το θέατρο «Χορν» προσφέρουν 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 15:00 στην παράσταση «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου» από τη γνωστή μας «Ψαρόσουπα» του Γιώργου Λεμπέση.

Όλη η ψαροπαρέα ετοιμάζεται για τα γενέθλια της Ρίτσας της Πεσκανδρίτσας. Ο Βρασίδας ο Αχινός με τον Βαγγέλη τον Ροφό καθώς πηγαίνουν να μαζέψουν αμμώδη ριγοφιλάκια για τη μεγάλη γιορτή, έρχονται αντιμέτωποι με έναν επικίνδυνο εχθρό, τον Μπακαλιάρο Μπακαλιαράκο, που εισβάλει στις ζωές των ψαροφίλων μας και εκφοβίζει τα ανήμπορα ψάρια.
Ο Βρασίδας όμως και η παρέα του δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια!
Με την πολύτιμη βοήθεια του Τέρατος Ψυχραιμίας και της φίλης του, της Ελευθερίας του Λόφου, υψώνουν το ανάστημα τους και ενωμένοι αντιμετωπίζουν την απειλή που έχει φτάσει έξω από τα όμορφα ψαροσπίτια τους.

Η σκηνοθεσία της Αθανασίας Καραγιαννοπούλου, τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου, οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου και η μουσική της Ερωφίλης ζωντανεύουν τη μαγική Βυθούπολη και τους ήρωες της στη σκηνή του θεάτρου Δημήτρης Χορν και χαρίζουν μια αξέχαστη υποβρύχια εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παιδική παράσταση «Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου» - Νέα ιστορία της αγαπημένης «Ψαρόσουπας» | iefimerida.gr 0


Ζουν κάτω απο το βυθό και βγάζουν μπουρμπουλίθρες οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Αξιώτης, Νίκος Βατικιώτης, Πέτρος Βερβέρης, Λορίνα Κατσιώτη, Χριστιάννα Κουλιζάκη, Κίττυ Μαργαρίτη, Βάσια Μίχα.


Η αλήθεια για τη βία

«Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά για τον εκφοβισμό. Πρέπει με κάθε τρόπο να πούμε την αλήθεια για τη βία. Τώρα που χωράει ακόμα στις παιδικές παλάμες τους, πριν δυναμώσει, πριν γίνει ένα με τη γροθιά τους. Μόνο έτσι θα φύγει από τις αυλές, μόνο έτσι θα ξεγυμνωθεί μέσα στις κοινωνίες» δηλώνει για το έργο του ο Γιώργος Λεμπέσης.

Η παράσταση
«Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου»
Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10, Αθήνα, τηλ 210 3612500
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Σάββατο (15:00), Κυριακή (12.00, 15:00)
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης: 70’ (με διάλειμμα)

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ