Ο Ρανιέρι «ταπείνωσε» και τον Μουρίνιο - Η Αγγλία στους ρυθμούς της Λέστερ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρανιέρι «ταπείνωσε» και τον Μουρίνιο - Η Αγγλία στους ρυθμούς της Λέστερ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Λέστερ είναι πραγματικά ασταμάτητη. Την ώρα που τα μεγάλα ονόματα της Πρέμιερ Λιγκ σκορπούν βαθμούς δεξιά και αριστερά, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. «Θύμα» της αυτή την φορά, η Τσέλσι.

Η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι επικράτησε 2-1 της αντίστοιχης του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να δίνει συγχαρητήρια στον Ιταλό για το συγκρότημα που έχει δημιουργήσει.

Ο Τζέιμς Βάρντι επέστρεψε στα γκολ και μαζί με τον Μαχρέζ έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στην Λέστερ, η οποία δεν ανησύχησε ακόμη και όταν η Τσέλσι μείωσε λίγο πριν το φινάλε.

Η Λέστερ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς ενώ ακολουθεί η Άρσεναλ με 33 και η Μάντσεστερ Σίτι με 32. Την ίδια ώρα, η Τσέλσι παραμένει μόλις ένα πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας 15 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ Τσέλσι Κλαούντιο Ρανιέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ