Κόκκαλης: «Ελπίζω ο Μαρινάκης να αφήσει και κανέναν άλλον να πάρει πρωτάθλημα» - iefimerida.gr

Κόκκαλης: «Ελπίζω ο Μαρινάκης να αφήσει και κανέναν άλλον να πάρει πρωτάθλημα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν μιλούσε πολύ ακόμη και στην εποχή της κυριαρχίας του στον Ολυμπιακό. Οταν το έκανε όμως, η μία ατάκα διαδεχόταν την άλλη. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά για τους εορτασμούς των 90 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού, ο πρώην ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, εμφανίστηκε «ορεξάτος» στην ομιλία του.

Ο Κόκκαλης αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους αντιπάλους του Ολυμπιακού θέλοντας να τους... πικάρει για τις αποτυχίες των τελευταίων ετών.

«Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει αμέτρητα πρωταθλήματα την καλύτερη ομάδα τους κορυφαίους φιλάθλους εκτός από μερικές φορές. Αυτά είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες. Χθες (13/12) οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για μια εμφάνιση που δεν τους άρεσε. Θέλω να τους πω: οι κακομοίρηδες φίλαθλοι των άλλων ομάδων που έχουν τόσα χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα έπρεπε να έρχονται με καλάζνικοφ» (γέλια).

Και συνέχισε...

«Έκανα ότι έπρεπε και μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό που αγαπούσα. Ο κύριος Μαρινάκης είναι σίγουρος ότι θα με φτάσει και θα με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. Ελπίζω αν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα (γέλια)», ανέφερε σχετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ