Τα ζώδια της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Σας προβληματίζουν τα οικονομικά σας γιατί βλέπετε ότι ενώ δουλεύετε αρκετά, δεν έχετε την άνεση να κάνετε αυτά που θέλετε τελικά. Γι’ αυτό και εσείς αποφασίζετε να βρείτε και συμπληρωματικές πηγές εσόδων οι οποίες βέβαια δεν βρίσκονται εύκολα ή δεν μπορούν να έχουν άμεσα αποτελέσματα. Ερωτικά, ενώ είστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί, θεωρείτε ότι πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας για να εκδηλωθείτε πιο ολοκληρωμένα!

Ταύρος

Επαγγελματικούς πονοκεφάλους έχει η σημερινή μέρα, και νιώθετε ότι περνάτε δύσκολα. Βέβαια έχετε αρκετή υπομονή και τον τρόπο να ξεμπλέξετε από όλα αυτά. Ερωτικά σήμερα δεν είναι εύκολο να βρείτε ανταπόκριση αλλά ούτε την επιδιώκετε ούτε την διεκδικείτε με το σωστό τρόπο. Οικονομικά, κάνετε υπολογισμούς και είστε σε σωστή κατεύθυνση!

Δίδυμοι

Ενώ έχετε τις λύσεις στα χέρια σας σήμερα και ενώ μπορείτε να ξεμπλέξετε δεν βρίσκετε τον τρόπο να το εκτελέσετε. Παρόλα αυτά είστε σε αναζήτηση και προσοχή μην κάνετε μία λάθος κίνηση στα επαγγελματικά σας που θα δυσκολευτείτε να τη διορθώσετε. Ερωτικά είστε μαζεμένοι είτε γιατί νιώθετε ενοχές είτε γιατί πιστεύετε ότι είναι ο μόνος τρόπος να έρθετε πιο κοντά. Δεν είστε ο εαυτός σας και καταπιέζεστε όμως!

Καρκίνος

Η μέρα απαιτεί αναθεώρηση στα ερωτικά σας και από ένα βήμα πίσω που θα κάτσετε θα έχετε άλλη οπτική γωνία για να τα παρατηρήσετε πιο αποστασιοποιημένα. Επαγγελματικά όμως ξέρετε να βάζετε τις σωστές προτεραιότητες και να συντονίζετε τους ανθρώπους σωστά. Αυτό που σας αγχώνει είναι ότι πρέπει να παρατηρείτε το κάθε στάδιο γιατί είστε και συγκεντρωτικοί. Είναι κουραστικό μεν, αλλά σας διασφαλίζει το αποτέλεσμα!

Λέων

Η μέρα απαιτεί συνεργασία και αυτή τη φορά με πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές. Υπάρχουν διαφορές τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις φέρετε στα μέτρα σας. Είναι δύσκολες οι αποφάσεις αλλά εσείς τις έχετε σκεφτεί πολύπλευρα και δεν τις αλλάζετε. Ερωτικά, ενώ ξέρετε τι περιμένουν να ακούσουν από εσάς εσείς δεν τους το λέτε και θέλετε να σας το ζητήσουν! Θέλετε μία ένδειξη για να προχωρήσετε γιατί κάτι σας κρατάει πίσω!

Παρθένος

Η μέρα έχει πολλές δουλειές και μάλιστα από αυτές που απαιτούν και μετακινήσεις, αλλά και συζητήσεις εκτεταμένες. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε τα διαπραγματευτικά σας μέσα και να τα εξασκήσετε σωστά σήμερα. Βλέπετε όμως ότι όλα δε συντονίζονται στους δικούς σας χρόνους αλλά ούτε και στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Ερωτικά η πολλή λογική δε σας βοηθάει να απελευθερωθείτε. Τουλάχιστον όμως διασφαλίζετε ότι δε θα μετανιώσετε στη συνέχεια!

Ζυγός

Περισσότερο ερωτική διάθεση έχετε σήμερα και είστε και πιο χαλαροί γενικότερα. Επαγγελματικά είστε πιο διαλλακτικοί γιατί ξέρετε ότι μπορείτε να αναλάβετε και άλλα πράγματα που ενώ στο παρελθόν τα απορρίπτατε τώρα τα βρίσκετε χρήσιμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε και περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτά για να μην έχετε κανέναν ενδοιασμό. Προσοχή στα έξοδα σήμερα γιατί έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε με πράγματα που δεν τα έχετε απόλυτα ανάγκη!

Σκορπιός

Ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή να το προετοιμάσετε για να δεχτείτε επισκέψεις ή απλά να το συμμαζέψετε για να νιώθετε πιο άνετα μέσα σ’ αυτό. Ερωτικά σας αρέσει που ασχολούνται μαζί σας και προς το παρόν το απολαμβάνετε! Θα ερωτηθείτε όμως, που θα πάει αυτό γιατί δε θα διαιωνίζεται χωρίς να υπάρχει και από μέρους σας μία πιο συγκεκριμένη στάση… Επαγγελματικά, νιώθετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε ανθρώπους κλειδιά!

Τοξότης

Με αργά και σταθερά βήματα προχωράνε τα ερωτικά σας και αν δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένοι να γίνετε γιατί είναι και αυτό μία εξέλιξη! Να συμπεριλάβετε στην όλη σας κριτική και τις συνθήκες που επικρατούν γενικότερα στη ζωή των άλλων ώστε να μη γίνεστε ανυπόμονοι. Επαγγελματικά, ο στόχος είναι πλέον οι οικονομικές απολαβές ! Δε θέλετε να δώσετε άλλη πίστωση χρόνου!

Αιγόκερως

Η μέρα είναι καλή για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να δείτε τι σας απομένει ώστε να δείτε πως θα τα ξοδέψετε. Ερωτικά ξέρετε ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των άλλων σας έχουν δημιουργήσει απόσταση, αλλά και οι δικές σας, αν και όχι σε πρακτικό επίπεδο αλλά περισσότερο οι ανησυχίες σας… Όταν θα βρείτε πως θα διαχειριστείτε και ένα φλέγον ζήτημα, θα είστε και πιο ήρεμοι, αλλά και πιο ερωτικοί!

Υδροχόος

Η μέρα σας δίνει όλες τις ελευθερίες να σκεφτείτε και πιο ανοιχτά αλλά και σας δίνει τα όπλα να προσεγγίσετε ανθρώπους που θα είναι χρήσιμοι στα επαγγελματικά σας. Σας ενοχλεί που έχετε συμπαραστάτες στην εργασία σας, που για κάποιο λόγο δεν σας υπερασπίζονται ανοιχτά… Ερωτικά είστε κλειστοί καθώς σας λείπουν κάποια κομμάτια για να ολοκληρώσετε το παζλ , για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα η οποία και θα καθορίσει και τη δική σας στάση!

Ιχθείς

Υπάρχει μία τάση σήμερα να απομακρύνεστε από τους στόχους σας γιατί η συμπεριφορά σας δείχνει ότι δεν το θέλετε πολύ ή δεν έχετε τον τρόπο να το δείξετε στους άλλους ώστε να σας πιστέψουν. Ερωτικά κάτι θέλετε να κρατήσετε μυστικό ενώ ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για εσάς. Έχουν αρχίσει και σφίγγουν τα περιθώρια, οπότε και εσείς καλό είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι φίλοι σας, μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ