Η Πίπα δίνει συμβουλές για «καθώς πρέπει» πάρτι - iefimerida.gr

Η Πίπα δίνει συμβουλές για «καθώς πρέπει» πάρτι

Πίπα Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κουνιάδα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Πίπα Μίντλετον, υπέγραψε συμβόλαιο με εκδοτικό οίκο για το βιβλίο της με συμβουλές προς όποια ονειρεύεται να είναι η τέλεια οικοδέσποινα μιας βραδιάς ή μιας δεξίωσης.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Πίπα που έγινε διάσημη χάρη στο φόρεμα που φορούσε στο γάμο της αδερφής της, Κέιτ Μίντλετον, έχει ήδη συναντηθεί με αντιπροσώπους αρκετών εκδοτικών οίκων.

Η 28χρονη Πίπα, φωτογραφίες της οποίας δημοσιεύονται συχνά πυκνά σε περιοδικά ποικίλης ύλης, εργάζεται στην επιχείρηση «Party Pieces» των Μίντλετον, ενώ ήδη δίνει συμβουλές για τη διοργάνωση εορτών, γράφοντας σε ένα ιστολόγιο.

Το βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, περιλαμβάνει συμβουλές για τις προσκλήσεις, το φαγητό, τη διακόσμηση και απευθύνεται σε όσους ψάχνουν ιδέες ώστε η δεξίωση που θα παραθέσουν να μείνει αλησμόνητη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ