Το Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Μόσχας ανάβει «φωτιές» στον «πόλεμο» Ρωσίας-Τουρκίας - iefimerida.gr

Το Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Μόσχας ανάβει «φωτιές» στον «πόλεμο» Ρωσίας-Τουρκίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τις τουρκικές δυνάμεις τον περασμένο μήνα με έναν νεκρό πιλότο, άρχισε η σφοδρή αντιπαράθεση Ρωσίας – Τουρκίας που έχει επεκταθεί με σημαντικές κυρώσεις από ρωσικής πλευράς.

Και εν μέσω κυρώσεων, σκληρών και επιθετικών δηλώσεων και ενός οικονομικού «πολέμου» που δεν αποκλείεται να επεκταθεί, η κλήρωση του Europa League (πρώην ΟΥΕΦΑ) έπαιξε το δικό της παιχνίδι.

Έφερε αντιμέτωπες δύο ομάδες από Ρωσία και Τουρκία. Έτσι, η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Μόσχας με τις δύο ομάδες να δίνουν διπλά παιχνίδια σε Τουρκία την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και στη Μόσχα μία εβδομάδα μετά.

Το Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Μόσχας ανάβει «φωτιές» στον «πόλεμο» Ρωσίας-Τουρκίας | iefimerida.gr 0

Ολα δείχνουν ότι σε αυτά τα δύο παιχνίδια οι Αρχές των δύο χωρών θα λάβουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και επεισόδια, μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ