Ο ΟΑΕΔ στέλνει Ελληνες γιατρούς ως μετανάστες στη Γερμανία - iefimerida.gr

Ο ΟΑΕΔ στέλνει Ελληνες γιατρούς ως μετανάστες στη Γερμανία

Eures
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γερμανικά νοσοκομεία αναζητούν Ελληνες γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να εργαστούν ή να κάνουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Ειδική εκδήλωση για το σκοπό αυτό διοργανώνει ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την υπηρεσία EURES της Γερμανίας, για την ενημέρωση πτυχιούχων Ελλήνων ιατρών. Η εκδήλωση διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27) από τις10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα, με ελέυθερη είσοδο.

Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των κλινικών LVR- Klinik Bedburg -Hau, St. Antonious – Hospital gGmbH Kleve, Klinikum Magdeburg gGmbH, Katholische Hospital VereinigungWeser – Egge gGmbH Brakel, Eduardus – Krankenhaus gGmbH, Köln.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Κατερίνα Φλάκα, συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στο χώρο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη και στο EURES www.eures.europa.eu, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ