Χειροπέδες σε 12χρονη: Οδηγούσε αυτοκίνητο με 122 χλμ. την ώρα! - iefimerida.gr

Χειροπέδες σε 12χρονη: Οδηγούσε αυτοκίνητο με 122 χλμ. την ώρα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν σταμάτησαν αργά την νύχτα του Σαββάτου ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ταχύτητες πολύ πάνω από τα νόμιμα όρια κοντά στο Περθ της Τασμανίας.


Μέσα στο όχημα βρήκαν 3 άτομα. Έναν 22χρονο, μια 16χρονη και μια 12χρονη, η οποία και οδηγούσε το όχημα. Κανένας από τους τρεις δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης.
Η νεαρή που όπως είπε στους αστυνομικούς οδηγούσε το αυτοκίνητο του ξαδέρφου της, αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, για επικίνδυνη οδήγηση και για ψευδή στοιχεία, καθώς προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές για την ταυτότητα της.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ «δεν είναι ασυνήθιστο να συλλαμβάνουμε ανηλίκους οδηγούς, ειδικά σε επαρχιακές πόλεις, αυτή η περίπτωση είναι πραγματικά ασυνήθιστη και λόγω της ηλικίας της οδηγού, αλλά και επειδή ήταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης τόσο αργά την νύχτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τασμανία Αυστραλία Κόσμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ