Φόρουμ στη Ν. Υόρκη για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα -Θα μιλήσουν οι Τροϊκανοί, τραπεζίτες, κυβερνητικά στελέχη - iefimerida.gr

Φόρουμ στη Ν. Υόρκη για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα -Θα μιλήσουν οι Τροϊκανοί, τραπεζίτες, κυβερνητικά στελέχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας θα παρουσιαστούν στο 17ο ετήσιο συνέδριο Capital Link Invest in Greece Forum, που πραγματοποιείται σήμερα στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης με την συμμετοχή πολλών υψηλόβαθμων τραπεζιτών, στελεχών επιχειρήσεων και κυβερνητικών στελεχών από την Ελλάδα, καθώς και ξένων τραπεζιτών και fund managers.

ΟΙ τέσσερις εκπρόσωποι των θεσμών, Ντέκλαν Κοστέλο (Κομισιόν), Νικολά Τζιαμαρόλι (ESM), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ) ξεχωρίζουν μεταξύ των ομιλητών. Στο συνέδριο θα μεταδοθεί βιντεοσκοπημένο μήνυμα του πρωθυπουργού. Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης το παρών θα δώσουν οι υπουργοί Δημήτρης Μάρδας και Ελενα Κουντουρά ενώ δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν οι Γιώργος Σταθάκης και Γιώργος Χουλιαράκης.

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται ο πρόεδρος της Eurobank Νίκος Καραμούζης, οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Εθνικής και της Πειραιώς κ.κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, Ανθιμος Θωμόπουλος. Στο event θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι τραπεζικών κολοσσών (Citi, Bank of America, BNP Paribas, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, UBS) καθώς και γνωστοί επενδυτές, όπως ο John Calamos, o Γ. Λογοθέτης (Libra Group), o John Paulson, o Wilbur Ross και ο William Vrattos από το York Capital Management.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ