Ξεσπαθώνει κατά της κυβέρνησης ο Αλαβάνος - iefimerida.gr

Ξεσπαθώνει κατά της κυβέρνησης ο Αλαβάνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρές εκφράσεις συνεχίζει να χρησιμοποιεί κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, Αλέκος Αλαβάνος. Σήμερα, κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι συγκαλύπτει τους ενόχους κακουργηματικών πράξεων. Αιτία του ξεσπάσματός του αποτέλεσαν τα δημοσιεύματα σχετικά με «δωροδοκίες» από μεγάλες γερμανικές εταιρείες.

«Μετά τη Siemens με τον επικοινωνιακό εξοπλισμό, μετά τη Daimler και τη Mann με τα λεωφορεία, την Ferostaal Τhyssen με τα υποβρύχια, εμφανίσθηκε και η Deutsche Bahn International να έχει δωροδοκήσει έλληνες αξιωματούχους για συμβάσεις του μετρό», σημείωσε, επιρρίπτοντας πολιτικές και ποινικές ευθύνες στην κυβέρνηση.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ στάθηκε ιδιαίτερα στα ασύλληπτα ποσά που έχουν χρησιμοποιηθεί από γερμανικές εταιρείες για να γίνουν συμβάσεις τα οποία δεν χρειάζονταν ή ήταν εντελώς ασύμφορες για την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, προσέθεσε ότι τα κονδύλια που δαπανήθηκαν σε όφελος γερμανικών εταιριών αποτελούν σήμερα μεγάλο τμήμα του δημόσιου χρέους της χώρας μας.

«Ένα δρόμος υπάρχει μόνο, που απαιτεί όμως και άλλη κυβέρνηση και ένα λαό σε εγρήγορση: Ο διεξοδικός και σε βάθος έλεγχος όλου του δημόσιου χρέους, που εκ των πραγμάτων οδηγεί στη διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του ως παράνομου, αλλά και ως τοκογλυφικού», καταλήγει ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ