Γυναίκα με ακριβά γούστα η Κριστίν Λαγκάρντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυναίκα με ακριβά γούστα η Κριστίν Λαγκάρντ [εικόνες]

Κριστίν Λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρίσκεται εδώ και μια πενταετία στις λίστες με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο, έχει περάσει από θέσεις που πολλοί άντρες θα ζήλευαν, παίζει καθοριστικό ρόλο στην τύχη της Ελλάδας, αλλά πάνω από όλα είναι γυναίκα, και μάλιστα με αδυναμίες...

Η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, δεν πίνει, δεν τρώει κρέας, αγαπά τα σπορ και την υγιεινή ζωή, αλλά όταν πρόκειται για ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, η σύνεση πάει περίπατο, καθώς στην γκαρνταρόμπα της υπάρχουν σχεδόν αποκλειστικά ρούχα επώνυμων οίκων μόδας.

Γυναίκα με ακριβά γούστα η Κριστίν Λαγκάρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γυναίκα με ακριβά γούστα η Κριστίν Λαγκάρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γυναίκα με ακριβά γούστα η Κριστίν Λαγκάρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Γυναίκα με ακριβά γούστα η Κριστίν Λαγκάρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η μεγάλη της αδυναμία, όπως και η ίδια έχει δηλώσει, είναι ο,τιδήποτε φέρει το όνομα Channel, ενώ αγαπάει και τον Hermes. Ενδεικτικά, ένα ταγέρ του Οίκου μπορεί να κοστίζει ως και 8.000 ευρώ, ενώ η αγαπημένη της τσάντα Hermes Birkin, κοστίζει από 5.000 έως και 50.000 ευρώ, καθώς είναι συλλεκτική.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ