Εκαναν ληστεία και έφυγαν με κέρματα του 1 και 2 λεπτών -Σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία - iefimerida.gr

Εκαναν ληστεία και έφυγαν με κέρματα του 1 και 2 λεπτών -Σε σούπερ μάρκετ στη Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία γεμάτη τσάντα, αλλά πενιχρή λεία έφυγαν δύο ληστές από το σούπερ μάρκετ στο οποίο εισέβαλαν. Γιατί το μόνο που κατάφεραν να πάρουν ήταν κέρματα.

Οι δράστες της ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα περίχωρα της Λιόν έφυγαν με κέρματα του 1 και 2 λεπτών, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται αστυνομική πηγή.

Οι ληστές, φορώντας κουκούλες, εισέβαλλαν στο κατάστημα με ένα περίστροφο και απειλώντας τους υπαλλήλους τους ανάγκασαν να τους οδηγήσουν στο δωμάτιο με τα χρηματοκιβώτια. Ομως, όταν πήραν την τσάντα μίας υπαλλήλου για να τη γεμίσουν με τη λεία τους διαπίστωσαν ότι αυτή ήταν μόνο κέρματα του 1 και 2 λεπτών του ευρώ.

Η αξία των κλοπιμαίων υπολογίζεται σε «μερικές εκατοντάδες ευρώ» σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ οι δύο άνδρες διαφεύγουν της σύλληψης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιόν ληστεία κέρματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ