Έναν…Μαρινάκη για τον ΠΑΟ θέλει ο Δομάζος - iefimerida.gr

Έναν…Μαρινάκη για τον ΠΑΟ θέλει ο Δομάζος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μέρα μετά το χθεσινό Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου διαπιστώθηκε το οικονομικό αδιέξοδο της ομάδας, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να θυμίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη λέγοντας πως «δυστυχώς επτωχεύσαμεν», σήμερα ήρθε μια δήλωση του Μίμη Δομάζου να ταράξει τα νερά στο πράσινο στρατόπεδο. «Έναν Μαρινάκη θέλει ο Παναθηναϊκός» δήλωσε ο «στρατηγός», ο οποίος δεν παρέλειψε να ρίξει τις ευθύνες στον Τζίγγερ.

«Οταν βγαίνουν και λέμε «πτωχεύσαμε», δεν μου αρέσει καθόλου να το ακούω. Δεν την είχα ακούσει ποτέ αυτή τη λέξη στον Παναθηναϊκό, στα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Σοκαρίστηκα! Μιλάμε για γωνιακό μαγαζί με πολύ κόσμο πίσω του, καταλαβαίνετε πως αισθάνθηκα. Εγώ δεν μπορώ να πω ποια μπορεί να είναι η λύση μόνο τη γνώμη μου» ήταν τα λόγια του κ. Δομάζου.

«Την ευθύνη μπορεί να την έχουν όλοι αλλά ο πρώτος που την έχει είναι ο μεγαλομέτοχος. Άσχετα αν στη πορεία την ευθύνη της ομάδας την έδωσε στον Πατέρα αλλά έχει και αυτός την ευθύνη. Όταν έχεις το 55% και… 14 συμβούλους δεν αφήνεις την ομάδα και φεύγεις. Πρέπει κάποιος να τον πάρει τον Παναθηναϊκό ! Να βάλει τα λεφτά να τον πάρει. Πως έκανε ο Μαρινάκης και πήρε τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη και η ομάδα πάει μια χαρά… Υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί που θα ενδιαφερθούν. Όμως εφόσον η ομάδα πουληθεί, να γίνει σωστά. Όχι να πούμε νούμερο το οποίο δεν μπορεί να το πιάσει κάποιος. Μιλάμε για λογικά πράγματα» σημείωσε με νόημα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, προσέφερε στήριξη στον Ανδρέα Βγενόπουλο. «Απέχει γιατί αηδίασε ο άνθρωπος έχει βάλει 22 εκατομμύρια και τον βρίζουν… Είναι σωστό ότι αυτός ξεκίνησε την ιστορία της πολυμετοχικότητας αλλά στη πορεία έγιναν πολλά. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγει προς τα έξω» συνέχισε.

Όσο για το μέλλον της ομάδας; «Δεν αισιοδοξώ για εύρεση λύσης . Αν λέμε ότι πτωχεύσαμε θα κόψουμε τα συμβόλαια και θα έρθουμε εκεί που ήμασταν κάποτε. Δεν πιστεύω ότι θα μπουν τα 15 εκατομμύρια από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Θαύμα θα είναι αν μπουν τα 5 εκατομμύρια. Είπαν ότι θα φύγουν 3-4 παίκτες. Ονόματα δεν είπαν αλλά τι θα γίνει θα πουλήσουμε Σισέ, Νίνη, Τζόρβα, Λέτο… Πως θα τους αντικαταστήσουμε; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» υπογράμμισε χολωμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ