Ο Τσίπρας άνοιξε πόλεμο με τις δημοτικές αρχές για τους μετανάστες -Τι του απαντάει ο δήμαρχος Γλυφάδας - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας άνοιξε πόλεμο με τις δημοτικές αρχές για τους μετανάστες -Τι του απαντάει ο δήμαρχος Γλυφάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ δημάρχων της Νότιας Αθήνας και της κυβέρνησης με αφορμή την απόφαση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει τους μετανάστες από την Ειδομένη στο Ελληνικό.

Οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας, Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης έκαναν το αυτονόητο με επιστολή τους στον αρμόδιο υπουργό. Ζητούσαν ενημέρωση για τα σχέδιο της κυβέρνησης και έθεταν ζητήματα ασφαλείας και δημόσιας υγιεινής.
Ωστόσο η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο οποίος τους κατηγόρησε για λαϊκισμό αλλά και πως δεν έχουν προτάσεις. Μάλιστα η φράση του κ.Τσίπρα ανέβηκε και στο twiiter του πρωθυπουργού.

Ο Τσίπρας άνοιξε πόλεμο με τις δημοτικές αρχές για τους μετανάστες -Τι του απαντάει ο δήμαρχος Γλυφάδας  | iefimerida.gr 0

Το tweet του πρωθυπουργού

Η απάντηση του δημάρχου Γλυφάδας
Η απάντηση στα περί λαϊκισμού και έλλειψης προτάσεων ήρθε από το δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου. «Στους Δημάρχους που έχουν προστρέξει από την πρώτη στιγμή, που δείχνουν ευαισθησία και ανθρωπιά, που αγωνιούν για τον τόπο τους, ο κ. Τσίπρας απάντησε με κατηγορίες για λαϊκισμό! Αφού ανακάλυψε ότι οι μετανάστες τελικά ούτε "λιάζονται" ούτε "εξαφανίζονται", αφού άφησε τους Σκοπιανούς να υψώσουν φράκτη, αφού απέτυχε πλήρως στις επαναπροωθήσεις, ο Πρωθυπουργός επιτίθεται στις δημοτικές αρχές, που με τα λίγα μέσα που διαθέτουν προσπαθούν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Όλοι κρινόμαστε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ