Ανακαλούνται 10.845 αυτοκίνητα BMW σειρές 3, 5 και Χ5 για αντικατάσταση αερόσακου οδηγού - iefimerida.gr

Ανακαλούνται 10.845 αυτοκίνητα BMW σειρές 3, 5 και Χ5 για αντικατάσταση αερόσακου οδηγού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώσε ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW σειρές 3 (Ε46), 5 (Ε39) και Χ5(Ε53).

Η ανάκληση αφορά 10.845 οχήματα, στα οποία υπάρχει περίπτωση μη πλήρους ανάπτυξης της μονάδας του αερόσακου του οδηγού, όταν αυτό απαιτηθεί. Για τον λόγο αυτόν η μονάδα του αερόσακου θα πρέπει να αντικατασταθεί ως προληπτικό μέτρο. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, προκειμένου να αντικατασταθεί η μονάδα του αερόσακου χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW HELLAS AE, ή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 9118000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW ανάκληση αερόσακος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ