Αλαφούζος στους αρχηγούς: «Πάρτε τη 2η θέση - Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί» - iefimerida.gr

Αλαφούζος στους αρχηγούς: «Πάρτε τη 2η θέση - Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας είχε ο Γιάννης Αλαφούζος, όπου συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείπνησε με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας μεταφέροντάς τους την επιθυμία να τερματίσει η ομάδα τουλάχιστον στη 2η θέση αφού όπως επεσήμανε, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», Ζέκα, Μπεργκ, Κοτσόλης και Λαγός, άκουσαν προσεκτικά όσα είχε να τους πει ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να ενημερωθεί και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα. Και βεβαίως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ, υπήρξε η διαβεβαίωση πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα οικονομικά ζητήματα του συλλόγους παρά τους αποκλεισμούς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τις εξαντλητικές τιμωρίες ενώ είχε τετ-α-τετ με τον Μάρκους Μπεγκ, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αφοσίωσή του στην ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ