Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]

astir palace
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό, το Astir Palace γιόρτασε και επίσημα το ξεκίνημα της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο μοναδικό, στολισμένο lobby του ξενοδοχείου Arion Resort & Spa.

Η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς περίπου 500 προσκεκλημένοι φίλοι Αστέρα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά, σε ένα περιβάλλον εύθυμο, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από jazz band και μοναδικά εκτελεσμένα τραγούδια όπως το Ave Maria από τη σοπράνο Λήδα Δημητριάδη και τον βαρύτονο Άγγελο Χονδρογιάννη, αμέσως μετά από τη φωταγώγηση του δέντρου.

Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

2000 χιλιάδες λαμπάκια περιστοίχισαν το πολύ ψηλό έλατο, η φωταγώγηση του οποίου έγινε από τον Δ/νοντα Σύμβουλο του Astir Palace κο Πολυχρόνη Γριβέα και την Υπουργό Τουρισμού κα Ελένη Κουντουρά, παρουσία και της Προέδρου της Εθνικής Τράπεζας κας Λούκα Κατσέλη, που όλοι τους ευχήθηκαν καλές γιορτές, και πολλές επιτυχίες για το Astir Palace.

Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Αμέσως μετά, με τα φώτα σβησμένα και με το φωταγωγημένο δέντρο να φωτίζει τον χώρο, οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν για πρώτη φορά την νέα ταινία του Astir Palace, μια ταινία φόρο-τιμής στην κοσμοπολίτικη κληρονομιά του Astir Palace, στην οποία πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και αποτελεί το πρώτο μέρος μιας επικοινωνίας, η οποία παρουσιάζει δημιουργικά τη συνέχεια αυτού του cosmopolitan legacy που έκανε το resort διάσημο και που συνεχίζει να προσελκύει εκλεκτούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ASTIR PALACE
Μέρος αυτής της τόσο ξεχωριστής περιόδου των Χριστουγέννων στο Astir Palace είναι τα ιδιαίτερα happenings αλλά και προσφορές ειδικά σχεδιασμένες για την εορταστική περίοδο και φυσικά η παραμονή στο resort, έτσι ώστε να μη χάσει κανένας επισκέπτης ούτε στιγμή από τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Αστέρα!

Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Από την 1/12 έως τις 6/01/2016 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ιδέες για διασκέδαση την παραμονή των Χριστουγέννων καιτης Πρωτοχρονιάς, οικογενειακές εξόδους για να Thinking of a day at Winter Wonderland, αγγλικό παραδοσιακό τσάι, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με κανέλα και γλυκά, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μουσικά σχήματα, δώρα για τους αγαπημένους καθώς και τη γαλοπούλα για το εορταστικό οικογενειακό τραπέζι, με τη μοναδική συνταγή της κουζίνας του Αστέρα.

Astir Palace: Φαντασμαγορικό γιορτινό σκηνικό και λαμπεροί καλεσμένοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Χριστούγεννα δέντρο Astir Palace
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ