Οριστικά εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για το επίμαχο sex tape - iefimerida.gr

Οριστικά εκτός Εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά για το επίμαχο sex tape

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, ο Καρίμ Μπενζεμά τίθεται εκτός της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας και μάλιστα χάνει και το Euro του προσεχούς καλοκαιριού που θα γίνει στην πατρίδα του.

«Είναι προσωπική απόφασή μου» ήταν τα λόγια του προέδρου της γαλλικής Π.Ο, Νοέλ Λε Γκραέ, ο οποίος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός της Ρεάλ δεν θα κληθεί ξανά στους «τρικολόρ» εξαιτίας της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με το επίμαχο sex tape.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θα καλέσει τον Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο άσος των Μαδριλένων δεν θα είναι παρών στο EURO του επόμενου καλοκαιριού, εκτός κι αν αποσυρθούν οι κατηγορίες που απήγγειλαν σε βάρος του οι δικαστικές αρχές των Βερσαλλιών. Η απόφαση, την οποία είχε προαναγγείλει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «L' Equipe» προέκυψε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γαλλίας, ωστόσο λίγο αργότερα στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος ανέφερε ότι ήταν προσωπική απόφασή του.

Πρόκειται για απόφαση, η οποία ουσιαστικά βγάζει από την δύσκολη θέση τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, ο οποίος θα έπρεπε να καλέσει είτε τον Μπενζεμά είτε τον Βαλμπουενά σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με δεδομένο μάλιστα ότι υπάρχει περιοριστικός όρος που απαγορεύει στον επιθετικό της Ρεάλ να πλησιάσει ή να έχει επικοινωνία με τον συμπαίκτη του στους «τρικολόρ». «Η απόφαση της Π.Ο. έγινε αποδεκτή από τον Ντεσάμπ» ανέφερε ο Λε Γκραέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπενζεμά Γαλλία sex tape
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ