Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να χορεύει και να τραγουδάει ραπ [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να χορεύει και να τραγουδάει ραπ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο βίντεο υποδύεται τον εαυτό της. Στον ρόλο του Μπαράκ Ομπάμα ο Τζέι Φαρόα από τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Saturday Night Live του NBC.

Το βίντεο γυρίστηκε για λογασιασμό της κοινωφελούς οργάνωσης Better Make Room της Μισέλ Ομπάμα, και στοχεύει στην προτροπή των νέων Αμερικανών για ανώτερες σπουδές. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ λοιπόν, με δυναμικό χορευτικό στυλ και φόρεμα Diane von Furstenberg εξηγεί ραπάροντας, πόσες ευκαιρίες ανοίγονται για όποιον πάει στο κολέγιο.

Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να χορεύει και να τραγουδάει ραπ [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ο στίχος που τραγουδάει: «Southside Chicago, we all know, we had to do overtime every night to make it tomorrow. And everyone could really make their dream true. Hey, kid listenin' in Michigan that could be you!»

Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να χορεύει και να τραγουδάει ραπ [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σε ελεύθερη μετάφραση: «Νότιο Σικάγο, όπως όλοι ξέρουμε, έπρεπε να κάνουμε υπερωρίες κάθε βράδυ για να τα βγάλουμε πέρα την επόμενη μέρα. Και όλοι μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Εσύ, που μας ακούς από το Μίτσιγκαν, θα μπορούσες να κάνεις το ίδιο!»

Δείτε τη Μισέλ Ομπάμα να χορεύει και να τραγουδάει ραπ [βίντεο] | iefimerida.gr 2

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με τη Μισέλ Ομπάμα να ραπάρει

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μισέλ Ομπάμ ραπ Αμερική κολέγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ