Για το κούρεμα ενημερώνει τα κόμματα ο πρωθυπουργός - iefimerida.gr

Για το κούρεμα ενημερώνει τα κόμματα ο πρωθυπουργός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη στις 6 το απόγευμα θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στη Βουλή τα κόμματα, για τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής για το κούρεμα κατά 50% του ελληνικού χρέους. Τους πολιτικούς αρχηγούς ενημέρωσε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Η απόφαση για τη συζήτηση της Τρίτης ελήφθη σε σύσκεψη που είχε σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός με θέμα τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν και στη Βουλή για την ολοκλήρωση και την εφαρμογή της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος. Αμέσως μετά , ο πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για την συζήτηση της Τρίτης, όπου ο κ. Παπανδρέου θα ενημερώσει την Βουλή.

Εξάλλου, αύριο στις 5 το απόγευμα, συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του προέδρου του Κινήματος Γιώργου Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ