Η μαγεία της απόλυτης πριγκίπισσας σε ένα μοναδικό Cinderella Festival! - iefimerida.gr

Η μαγεία της απόλυτης πριγκίπισσας σε ένα μοναδικό Cinderella Festival!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Cinderella Festival, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι, στο Village @ The Mall Athens, αποκλειστικά για τους συνδρομητές της Nova, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Nova Προνόμια.

Στο φεστιβάλ προβλήθηκαν οι ταινίες κινουμένων σχεδίων «Σταχτοπούτα», «Σταχτοπούτα II: Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα» και «Σταχτοπούτα III: Στροφή στο χρόνο», καθώς επίσης και η φετινή ταινία «Σταχτοπούτα» με πρωταγωνίστρια την Λίλυ Τζέιμς και την εκπληκτική Κέϊτ Μπλάνσετ στο ρόλο της κακιάς μητριάς.

Παράλληλα με την προβολή των ταινιών, οι «μικρές πριγκίπισσες» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική περιποίηση μακιγιάζ στο φουαγιέ του κινηματογράφου όπου είχε στηθεί ειδικό boudoir, ενώ εξασφάλισαν και μία αναμνηστική αφίσα «Cinderella 2015».

Η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη προσέλευση αφού συνολικά προσήλθαν περισσότερα από 900 άτομα, ενώ οι μικρές φίλες της Nova έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες με το σπέσιαλ μακιγιάζ τους από τους ειδικούς makeup artists. Το σχετικό ρεπορτάζ θα προβληθεί στο Lifεtime του Novalifε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Όλος ο Δεκέμβριος είναι αφιερωμένος στις πριγκίπισσες της Disney. Έτσι, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Novachristmas HD, τα κανάλια Novacinema καλούν όλες τις «μικρές πριγκίπισσες» σε ένα Μαγικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, το Σαββατοκύριακο 12 -13 Σεπτεμβρίου! Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Σταχτοπούτα, την Πεντάμορφη και την Χιονάτη, να φωτογραφηθούν μαζί τους, και να παίξουν πολλά παιχνίδια με …πριγκιπικές εκπλήξεις!

Nova ζεις καλύτερα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταχτοπούτα Nova
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ