Hip hop στη Θεσσαλονίκη (για τους πρόσφυγες) [εικόνες] - iefimerida.gr

Hip hop στη Θεσσαλονίκη (για τους πρόσφυγες) [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγαλύτερη γιορτή της hip hop κουλτούρας επιστρέφει για 13η συνεχόμενη χρονιά στον πολυχώρο Μύλος της συμπρωτεύουσας.

Η ετήσια συνάντηση, θεσμός πλέον για την πόλη, θα ενώσει όλα τα στοιχεία του μουσικού αυτού είδους, MCs, DJs, graffiti writers, B-boys και beatboxers σε ένα ολοήμερο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο χρώμα, μουσική, ρυθμό και χορό.

Hip hop στη Θεσσαλονίκη (για τους πρόσφυγες) [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δεν θα λείψουν φυσικά οι ζωντανές εμφανίσεις από τους καλύτερους καλλιτεχνες του είδους. Οι συναυλίες θα πλαισιωθούν από μια πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων, όπως το THHF MC Battle, workshops μουσικής παραγωγής, το blackbook sessions και φυσικά graffiti action με εκλεκτούς καλεσμένους.

Hip hop στη Θεσσαλονίκη (για τους πρόσφυγες) [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φιλανθρωπικός χαρακτήρας: Επίκεντρο του φετινού THHF το θέμα του φεστιβάλ, «UNITED WE STAND - FREEDOM WE SEEK». Την ημέρα του φεστιβάλ μετά τις 3 μ.μ., θα γίνει συλλογή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης με τη συνεργασία της κοινωνικής οργάνωσης υποστήριξης νέων Άρσις.
Η Άρσις δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ειδομένης, στην οποία καταφθάνουν καθημερινά εκατοντάδες πρόσφυγες, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και ασχολείται με την αντιμετώπιση των αναγκών των προσφύγων που προκύπτουν καθημερινά. Στις 19 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στον χώρο του φεστιβάλ μαζί με εθελοντές για να συλλέξουν πράγματα αλλά και για να ενημερώσουν το κοινό για τις δράσεις τους στις οποίες μπορεί o καθένας να συμμετέχει.
Αν θέλετε να συμμετέχετε στην φιλανθρωπική δράση μπορείτε να προσομίσετε αποκλειστικά:

  • Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα: φρυγανιές, μπισκότα, μπάρες δημητριακών, βρεφικές/παιδικές τροφές σε βαζάκια, κονσέρβες που δεν χρειάζονται ανοιχτήρι, ξηρούς καρπούς, ατομικούς χυμούς, συσκευασμένο νερό, pampers, ταλκ, μάρσιπους, βρεφικές κρέμες, χαρτομάντιλα, υγρά μαντιλάκια, σερβιέτες, ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, οδοντόπαστες, sleeping-bags, κουβέρτες παιδικές fleece, σκηνές.
  • Ρούχα για ενήλικες και παιδιά: αδιάβροχα, μπουφάν, φούτερ, μακριμάνικες μπλούζες, χειμωνιάτικα παντελόνια, κασκόλ, γάντια, κάλτσες, σκουφάκια, μπότες, παπούτσια
Hip hop στη Θεσσαλονίκη (για τους πρόσφυγες) [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το φεστιβάλ
13ο Thessaloniki Hip Hop Festival
Μύλος-Principal Club Theater: Ανδρέα Γεωργίου 56, Σφαγεία
Ημερομηνία: 19/12
Ωρα: 15.00
Είσοδος: 16 και 18 ευρώ στην προπώληση, 20 ευρώ στο ταμείο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ hip hop festival Θεσσαλονλίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ