Η κόρη του τέως βασιλιά στο Τόλμη και Γοητεία! - iefimerida.gr

Η κόρη του τέως βασιλιά στο Τόλμη και Γοητεία!

Η κόρη του τέως βασιλιά στο Τόλμη και Γοητεία!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 28χρονη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η Θεοδώρα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει θέατρο στις ΗΠΑ θα εμφανιστεί στη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Η Θεοδώρα θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Άλισον, της γραμματέας που φροντίζει να διαδίδει στους ανταγωνιστές και συγκεκριμένα στον Μπιλ Σπένσερ τα μυστικά των σχεδιαστών των Φόρεστερ καθώς και τα επιχειρηματικά τους πλάνα, καθώς οι δύο οίκοι ετοιμάζονται να κάνουν επίδειξη την ίδια μέρα.

Το πρώτο επεισόδιο με τη συμμετοχή της Θεοδώρας θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 5 Δεκεμβρίου. Παράλληλα άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Θεοδώρα θα έχει και έναν ρόλο στο remake της τηλεοπτικής σειράς –γουέστερν η Μεγάλη Κοιλάδα (The Big Valley) ενώ όλοι τονίζουν ότι η Θεοδώρα έχει μπει στην λίστα του Forbes με τις 20 πιο περιζήτητες γαλαζοαίματες του πλανήτη και πως θέλει διακαως να κάνει καριέρα στο Hollywood.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ