Παπαδημούλης: Κάποια συμφέροντα θέλουν να κάνουν Θεό τον Λεβέντη - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Κάποια συμφέροντα θέλουν να κάνουν Θεό τον Λεβέντη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ότι εμφανίζεται ο κ. Λεβέντης ως ρυθμιστής της πολιτικής ζωής είναι από τα παράδοξα της περιόδου, είναι σημείο των καιρών» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Παπαδημούλης διευκρινίζοντας ότι την οικουμενική κυβέρνηση δεν την επιθυμεί -ούτε την προτείνει- ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η ΝΔ, τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της Βουλής.

«Αν ορισμένα συμφέροντα την επιθυμούν για τους δικούς τους λόγους και αποφάσισαν να κάνουν Θεό τον Λεβέντη που την προτείνει, δεν καταργεί την παραπάνω αλήθεια» πρόσθεσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. Αναφερόμενος στο σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης, είπε ότι είναι ένα σενάριο που εξυπηρετεί όσους θα ήθελαν οικουμενική συγκάλυψη και ασυλία, αλλά δεν ταιριάζει με την κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Νωρίτερα ο κ. Παπαδημούλης σε tweet του ανέφερε ότι η υλοποίηση της συμφωνίας με συνεννόηση, θα φέρει ελάφρυνση του χρέους και επιστροφή στην ανάπτυξη. Το δε ΔΝΤ, ας μείνει «τεχνικός σύμβουλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ