Δηλώστε συμμετοχή για 5 διπλές προσκλήσεις στη μουσική παράσταση των Δήμου Αναστασιάδη – Νίκου Ζιώγαλα στον «Σταυρό του Νότου» - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή για 5 διπλές προσκλήσεις στη μουσική παράσταση των Δήμου Αναστασιάδη – Νίκου Ζιώγαλα στον «Σταυρό του Νότου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και ο «Σταυρός του Νότου» σας προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 22:30 το βράδυ, στη μουσική παράσταση του Δήμου Αναστασιάδη και του Νίκου Ζιώγαλα, παρέα με τους On the road.

Ένας από τους δημοφιλέστερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, ο Δήμος Αναστασιάδης, συναντά τον Νίκο Ζιώγαλα στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου plus».

Ο Δήμος Αναστασιάδης εχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί σε ένα ευρύ κοινό, με τραγούδια που ξεχωρίζουν για την αμεσότητα και την ιδιαίτερα ζεστή ερμηνεία τους, διακρίνεται παράλληλα και για την ικανότητα του να ανταπεξέρχεται με αξιώσεις σε πιο κλασικό ρεπερτόριο, όπως πρόσφατα στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τόσο σε δισκογραφία όσο και σε συναυλίες.


Με τη συνύπαρξη του Νίκου Ζιώγαλα στην σκηνή, ετοιμάζουν διασκευές και ντουέτα έκπληξη με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου.Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Βασιλική).

Την μουσική παρέα συμπληρώνουν οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Σταυρός του Νότου + (plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210 9226975
Έναρξη 22.30
Είσοδος με μπύρα ή κρασί 13 ευρώ

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ