Χρυσοβελώνη σε Γεννηματά: To ΠΑΣΟΚ συγχρωτίστηκε με ακροδεξιούς - iefimerida.gr

Χρυσοβελώνη σε Γεννηματά: To ΠΑΣΟΚ συγχρωτίστηκε με ακροδεξιούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην Φώφη Γεννηματά για τα σχόλια που έκανε στο twitter σχετικά με τη χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην ΕΡΤ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

«Η κ. Γεννηματά είτε κάνει πως δεν θυμάται, είτε ενδεχομένως αντιμετωπίζει προβλήματα με τη μνήμη της. Το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που συνεργάστηκε με την ακροδεξιά, το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που αγκάλιασε και συγχρωτίστηκε με αυθεντικούς ακροδεξιούς και η ίδια τους χειροκροτούσε με μεγάλο ενθουσιασμό» σχολιάζει σε σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

«Η εμμονικά εχθρική στάση της απέναντι στους ΑΝΕΛ δείχνει ότι δεν αποδέχεται και ούτε καν ανέχεται τη νωπή ετυμηγορία και απόφαση του ελληνικού λαού. Η κ. Γεννηματά έχει όμως τη συμπόνια μας, γιατί βρίσκεται σε διαρκή ομηρία από τον προκάτοχό της, τον κ. Βενιζέλο, από τη σκιά του οποίου δεν μπορεί να ξεφύγει. Αυτό εξηγεί και την αφωνία της για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ