Χούλιγκανς μετέτρεψαν γήπεδο βόλεϋ σε πεδίο μάχης [εικόνες-βίντεο] - iefimerida.gr

Χούλιγκανς μετέτρεψαν γήπεδο βόλεϋ σε πεδίο μάχης [εικόνες-βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στους οπαδούς που ήταν στις κερκίδες μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και παιδιά. Αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις τραυματίες.

Όλα κυλούσαν ομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Μαρκόπουλου στο οποίο βρίσκονταν περίπου 50 φίλοι του Παναθηναϊκού και περίπου 400 των γηπεδούχων, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και μικρά παιδιά. Ξαφνικά εισέβαλαν από την κεντρική είσοδο κουκουλοφόροι χωρίς διακριτικά κάποιας ομάδας, με πέτρες και λοστούς στα χέρια τους, ένας εκ των οποίων σημάδεψε με πιστόλι φωτοβολίδα στην απέναντι κερκίδα, όπου βρίσκονταν μαζεμένα γύρω στα 50 παιδάκια, από τα παιδικά τμήματα βόλευ του Μαρκόπουλου. Το παιχνίδι διεκόπηκε καθώς όπως φαίνεται και στις φώτο (από το site της Ε.Ο.ΠΕ.), ο γωνιστικός χώρος έμοιζε με πεδίο μάχης.

Τι δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν χθες, Σάββατο (29/10), στο κλειστό του Μαρκόπουλου, στον αγώνα βόλεϊ Γυναικών Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός, ο οποίος και διεκόπη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το βόλεϊ γυναικών γίνεται στόχος θρασύδειλων φασιστοειδών. Κτύπησαν με οργανωμένο σχέδιο, ένα γήπεδο, γεμάτο μικρά παιδιά, χωρίς καμία ηθική αναστολή.

Ευτυχώς τα χειρότερα απεφεύχθησαν. Η μεταφερόμενη βία, από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, στο χώρο των άλλων αθλημάτων, είναι φαινόμενο που ανήκει στο κοινό έγκλημα και στις συμμορίες που παρασιτούν στους κόλπους των οργανωμένων οπαδών των μεγάλων, κυρίως, ομάδων.

Η προσπάθεια για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό είναι διαρκής. Οι Ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων, σε συνεργασία με την αστυνομία και την πολιτεία, θα πάρουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την πρόληψη ενός φαινομένου που εκ των πραγμάτων υπάρχει όσο η βία εξουδετερώνεται στα ποδοσφαιρικά γήπεδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ