H COSMOTE καθιερώνει υποτροφία ύψους 20.000 ευρώ σε πρωτοετή φοιτητή του ΕΜΠ - iefimerida.gr

H COSMOTE καθιερώνει υποτροφία ύψους 20.000 ευρώ σε πρωτοετή φοιτητή του ΕΜΠ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η COSMOTE καθιερώνει την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ που χάθηκε πρόσφατα.

Η υποτροφία, ύψους €20.0001, θα απονέμεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών COSMOTE, σε πρωτοετή φοιτητή στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας. Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης ήταν απόφοιτος της αντίστοιχης σχολής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Η υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» προστίθεται στις πενήντα υποτροφίες που θα δοθούν κατά την φετινή, 14η απονομή των υποτροφιών COSMOTE, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές στην Ελλάδα που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ