ΓΓΔΕ: Συμψηφισμοί οφειλών από υπερεισπράξεις σε 210.000 φορολογούμενους - iefimerida.gr

ΓΓΔΕ: Συμψηφισμοί οφειλών από υπερεισπράξεις σε 210.000 φορολογούμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 270.000 αυτόματους συμψηφισμούς μεταξύ οφειλών και υπερεισπράξεων προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων Αναλυτικά, η διεύθυνση της Γ.Γ.Δ.Ε. συμψήφισε εκκρεμή ποσά οφειλετών τα οποία είχαν προκύψει από διπλές πληρωμές, πληρωμές με λανθασμένες ταυτότητες οφειλών, πληρωμές με ταυτότητες οφειλών, οι οποίες δεν αντιστοιχούσαν σε οφειλόμενο φόρο, και τέλος ποσά που ξεπερνούσαν το ανοιχτό υπόλοιπο που εμφανιζόταν στην προσωποποιημένη τους πληροφόρηση, με χρέη που αφορούσαν μια και μοναδική οφειλή τους (π.χ. Εν.Φ.Ι.Α.).

Συνολικά οι συμψηφισμοί αφορούσαν 210.000 Α.Φ.Μ. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής, οι 210.000 φορολογούμενοι οι οποίοι είχαν μια και μοναδική οφειλή προς την φορολογική διοίκηση θα δουν στην προσωποποιημένη πληροφόρηση του taxis, την οφειλή αυτή μειωμένη κατά το ποσό του συμψηφισμού.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να μπουν μέσα στην προσωποποιημένη πληροφόρηση, έτσι ώστε να λάβουν γνώση για τα νέο (μειωμένο) ποσό της οφειλής τους, που τυχόν έχει προκύψει μετά από τους ως άνω συμψηφισμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ