Η Μαργαρίτα Παπανδρέου γράφει Αρλεκιν! Το love story του νέου της βιβλίου - iefimerida.gr

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου γράφει Αρλεκιν! Το love story του νέου της βιβλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηδη με το αυτοβιογραφικό της βιβλίο η Μαργαρίτα Παπανδρέου έκανε όχι μόνο πολλές αποκαλύψεις, αλλά και μεγάλο πάταγο. Με το καινούριο της βιβλίο, όμως, αναμένεται να κάνει εκ νέου ντόρο.

Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών η Μαργαρίτα Παπανδρέου ετοιμάζει ήδη το επόμενό της βιβλίο το οποίο είναι... άρλεκιν. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, πρόκειται για ένα love story σύμφωνα που εκτυλίσσεται στη Μινεσότα της Αμερικής και μιλάει για μια γυναίκα που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε έναν «σωστό» Αμερικανό και έναν Ιταλό με μεσογειακό ταμπεραμέντο. Στο βιβλίο αυτό υπάρχει δράση, αγωνία και έρωτας. Όσον αφορά τον τίτλο του, ακόμα δεν έχει καταλήξει η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αφού έχει στο μυαλό της πολλές επιλογές. Πάντως, αναμένεται να είναι σύντομα έτοιμο, καθώς έχει γράψει ήδη το μισό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαργαρίτα Παπανδρέου Αρλεκιν βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ