Aρτα: Φυλάκιση 10 ετών στην 46χρονη που σκότωσε τον άντρα της με μαχαίρι - iefimerida.gr

Aρτα: Φυλάκιση 10 ετών στην 46χρονη που σκότωσε τον άντρα της με μαχαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης για 10 χρόνια επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Αρτας, στην 46χρονη, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο, είχε δολοφονήσει τον 52χρονο σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στο Αρχιμανδρειό Ιωαννίνων.

Η 46χρονη αρχικά είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις και στο τέλος ομολόγησε την πράξη της, λέγοντας στους αστυνομικούς πως ο άνδρας της είχε τα τελευταία χρόνια πολύ βίαιη συμπεριφορά. Στις 19:30 το απόγευμα της 16ης Ιανουαρίου, όταν η 46χρονη επέστρεψε στο σπίτι, βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με τον βίαιο σύζυγό της. Στη διάρκεια του καβγά, άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον σύζυγό της κοντά στην καρδιά.

Σήμερα,11 μήνες μετά το τραγικό συμβάν, το δικαστήριο εκτίμησε ότι η κατηγορούμενη προκλήθηκε από το θύμα κι έφτασε στο έγκλημα. Δύο από τα επτά δικαστές κι ενόρκους μάλιστα πρότειναν και την αθώωσή της! Η ποινή των 10 ετών φυλάκισης είναι από τις χαμηλότερες που έχουν επιβληθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Πηγή: epirusgate

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόνος φυλάκιση Ιωάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ