Δηλώστε συμμετοχή για την παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών» - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή για την παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και το θέατρο «Οδού Κεφαλληνίας» προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών» με τη Μπέττυ Αρβανίτη.

Επί σκηνής παρακολουθούμε μια μικρογραφία της ναζιστικής θηριωδίας. Η Μπέττυ Αρβανίτη, σε ακόμα έναν απαιτητικό ρόλο, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Γιάννη Καλαβριανό και παρουσιάζει την παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών».
Ένα έργο που βασίζεται στη «Διήγηση της υπηρέτριας Τσερλίνε» από το μυθιστόρημα «Οι αθώοι» του Χέρμαν Μπροχ.

Δηλώστε συμμετοχή για την παράσταση «Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών» | iefimerida.gr 0


Εξαιρετική η Μπεττυ Αρβανίτη στο ρόλο της υπηρέτριας και μαζί της καλοκουρδισμένος θίασος με τους Μαρία Κατσιαδάκη, Κώστα Βασαρδάνη, Σύρμω Κεκέ, Εύα Σιμάτου.

Η ιστορία. Βρισκόμαστε στη Γερμανία, της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, λίγο πριν ξεσπάσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Τσερλίνε, είναι η γριά υπηρέτρια στο σπίτι της Βαρόνης Ελβίρας. Πέρασε όλη της τη ζωή υπηρετώντας τη Βαρόνη και ζώντας στη σκιά της. Ερωτεύτηκε αυτούς που ερωτεύτηκε και εκείνη, μεγάλωσε το νόθο παιδί της, γέρασε και συνεχίζει να ζει μέσα σε ένα κλειστό σπίτι που μοιάζει να εγκυμονεί το κακό και να κατατρώει τους ενοίκους του. Ολόκληρη η ζωή της είχε σαν σημείο αναφοράς την κυρία της και τρεφόταν από ματαιωμένες δυνατότητές και κρυφούς εραστές. Όσο όμως και αν υπήρξε ικανή, η Τσερλίνε, ξέρει πως η ζωή δεν στέκεται γενναιόδωρη απέναντί στις υπηρέτριες.

Η παράσταση
«Η Τσερλίνε και το σπίτι των κυνηγών» του Χέρμαν Μπροχ
Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαβρυανός
Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας: Κεφαλληνίας 16, Κυψέλη, τηλ. 210 8838727


Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θέατρο οδού Κεφαλληνίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ