Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ιώσεις καλπάζουν, αυτόν τον καιρό, στο γραφείο, στο μετρό, στο σινεμά, όπου υπάρχουν άνθρωποι. Σβήστε γρήγορα τα σημάδια τους από το πρόσωπό σας. Κάντε το όπως οι πολυάσχολες σταρ.

Το φαινόμενο της γρίπης πλέον είναι πολύ συχνό αλλά η κατάσταση και οι συνθήκες δεν μας αφήνουν κανένα περιθώριο ξεκούρασης και ανάρρωσης στο σπίτι. Σας δίνουμε λοιπόν μερικά πολύ χρήσιμα τιπς για να φαίνεστε, πολύ γρήγορα, υγιέστατη αν πρέπει να πάτε σε μια δουλειά ή σε ένα σημαντικού ραντεβού. Είναι δοκιμασμένα, από γυναίκες της showbiz οι οποίες φυσικά δεν μπορούν να αποφύγουν το γύρισμα ή μια φωτογράφιση επειδή έχουν... συνάχι. Το αποτέλεσμα λοιπόν αυτών των τιπς είναι άμεσο, διότι ποιος έχει κουράγιο για beauty treatments με 38 πυρετό; Βέβαια και πάλι η όψη της υγείας που σας χαρίζουν οι προτάσεις μας είναι κατά προσέγγιση, διότι ως γνωστόν «φαινόμαστε όπως νιώθουμε».

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 0


1. Κονσίλερ ή προϊόν λάμψης όπου χρειάζεται
Πάρτε ένα κονσίλερ με πινελάκι όπως το Touche Eclat (YSL) ή ένα προϊόν λάμψης όπως το Magic Lumi Highlighter (L' Oreal) και απλώστε μερικές πινελιές στην περιοχή κάτω από τα μάτια, στις γωνίες της μύτης και στις άκρες των χειλιών δεξιά και αριστερά. Απλώστε το προϊόν με τα δάχτυλά σας μέχρι να το σβήσετε πάνω στο δέρμα. Ετσι, εξαλείφετε τους μαύρους κύκλους, την κόκκινη και πρησμένη μύτη και το αφυδατωμένο στόμα.

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
2. Τονισμένα φρύδια (περισσότερο απ΄ό,τι συνήθως)

Δεν αρκεί να τα βγάλετε απλώς και να τους δώσετε το σωστό σχήμα, όταν το πρόσωπό σας είναι ταλαιπωρημένο από τη γρίπη. Πρέπει να τα τονίσετε χρωματικά, για να σας δώσουν μια πιο ζωντανή όψη. Οπότε είτε έχετε πυκνά είτε λεπτά φρύδια, περάστε τα με μια μάσκαρα φρυδιών για άμεσο και τέλειο αποτέλεσμα. Μετά περάστε τα και με μία πολύ λεπτή ειδική χτένα για να φύγουν τυχόν περισσεύματα μπογιάς. Αν μάλιστα έχετε κουράγιο, απλώστε λίγη ματ σκιά στο χρώμα του δέρματος ή λίγο κονσίλερ στο πιο ψηλό σημείο στο τόξο του φρυδιού. Θα δείτε μεγάλη διαφορά! (Benefit Gimme Brow, Sephora)

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 3


3. Κρέμα ή κόμπακτ προϊόν λάμψης στα μήλα του προσώπου
Κάνει θαύματα πάνω στο θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα και διαρκεί πολύ. Προτείνουμε καλύτερα την κρέμα για πιο φυσικό αποτέλεσμα και περισσότερη ενυδάτωση. Απλώστε μικρή ποσότητα ψηλά πάνω στα μήλα με τα δάχτυλά σας και κάντε κυκλικές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί το προϊόν με το υπόλοιπο δέρμα. Έχετε το προϊόν μαζί μας για να επαναλάβετε σε περίπτωση που χρειαστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. (Becca Shimmering Skin Perfector Poured in Moonstone, Sephora)

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 4


4. Απολέπιση προσώπου/σώματος με scrub που περιέχει καφεΐνη
Το ζεστό ντους ανακουφίζει πολύ στη γρίπη – αυτό είναι γνωστό. Αν όμως συνδυάσετε τη... σάουνα από ζεστούς ατμούς μέσα στο μπάνιο με ένα τονωτικό scrub με καφεΐνη θα βγείτε από τη μπανιέρα ολοκαίνουργια! Τα καφεϊνούχα προϊόντα συσφίγγουν, τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα. Ετσι θα νιώσετε πολύ καθαρή αλλά ταυτόχρονα με πιο ζωντανή διάθεση. (The Body Shop Spa Fit, Gommage Corps)

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 5


5. Το τρικ με τα παγωμένα κουταλάκια
Εχετε πάντα στην κατάψυξη δύο κουταλάκια του γλυκού. Οταν τα μάτια σας είναι πρησμένα από τη γρίπη, το ξενύχτι, το κλάμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο ακουμπήστε τα κουταλάκια απ΄την ανάποδη πλευρά ακριβώς κάτω από τα μάτια σας. Το πρήξιμο θα υποχωρήσει στη στιγμή και το δέρμα θα γίνει πολύ απλό. Το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, πολύ περισσότερο απ΄ότι αν βάζατε κρέμα ματιών. Εννοείται όμως ότι η μέθοδος με τα κουταλάκια δεν αντικαθιστά την κρέμα, έτσι;

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 6


6. Εμποτισμένη μάσκα προσώπου μίας χρήσης
Το δέρμα σας θα την εκτιμήσει πολύ! Αυτές οι μάσκες είναι ό,τι πρέπει για ειδικές συνθήκες αφυδάτωσης. Τα δροσερά και καταπραϋντικά συμπυκνωμένα σέρουμ με τα οποία είναι εμποτισμένες, ενυδατώνουν σε βάθος το αφυδατωμένο δέρμα και ανακουφίζουν με τη δροσιά τους από τη θέρμη που προκαλεί ο πυρετός. Εφαρμόστε λοιπόν τη μάσκα, αφήστε την στο πρόσωπό σας για λίγα λεπτά (μείνετε ξαπλωμένη στο κρεβάτι με κλειστά μάτια και μη μιλάτε) και μετά αφαιρέστε την. Αν έχουν μείνει υπολείμματα προϊόντος στο δέρμα σας αφαιρέστε τα με ένα κομμάτι βαμβάκι και ελάχιστο χλιαρό νερό. (Sephora Brand Ultra Hydrating and Brightening Rose Mask)

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 7


7. Μπρονζέ κρέμα αντί για ρουζ
Οταν έχετε γρίπη αποφύγετε το ρουζ. Νομίζετε ότι μια δυο πινελιές θα σπάσουν τη χλωμάδα αλλά δυστυχώς αυτό που θα κάνουν είναι να αναδείξουν όποια κοκκινίλα έχετε στο πρόσωπό σας, στα μάγουλα ή αλλού. Αυτό που χρειάζεστε λοιπόν είναι ένα απαλό bronzer σε μορφή κρέμας, το οποίο θα δώσει ζεστό χρώμα στην επιδερμίδα σας –όσο χρειάζεται- θα την ενυδατώσει (επειδή είναι κρέμα) και θα την κάνει να φαίνεται πιο υγιής, χάρη στα συστατικά λάμψης που περιέχει. Πραγματικά θα δείχνετε πολύ καλύτερα! (Chanel, Soleil Tan De Chanel)

 Τα 8 μυστικά μακιγιάζ (των σταρ) για να μη φαίνονται τα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπο [εικόνες] | iefimerida.gr 8


8. Λίγο λιπγκλός όλη μέρα
Τα σκασμένα χείλη είναι ένα από τα βασικά και δυσάρεστα συμπτώματα της γρίπης στο πρόσωπό μας. Δοκιμάστε όμως να απλώσετε λίγο λιπγκλός σε φυσική ροζ ιριδίζουσα απόχρωση και θα δείτε μεγάλη διαφορά. Συστήνουμε το ροζ χρώμα και όχι ένα άχρωμο προϊόν, διότι στη δεύτερη περίπτωση τα χείλη σας θα φαίνονται πιο χλωμά απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα. Από την άλλη, μην το παρακάνετε με έντονο κόκκινο χρώμα γιατί θα φαίνεται πολύ νοσηρό το αποτέλεσμα. (Maybelline Color Elixir in Blush Essence)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γρίπη ίωση συμβουλές ομορφιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ