Επεισόδια σε Βόλο και Κομοτηνή με αντιεξουσιαστές στην πορεία μνήμης για τον Γρηγορόπουλο - iefimerida.gr

Επεισόδια σε Βόλο και Κομοτηνή με αντιεξουσιαστές στην πορεία μνήμης για τον Γρηγορόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδια στην Κομοτηνή αλλά και στο Βόλο σημειώθηκαν στις πορείες για τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε και στο Βόλο πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Μετά το τέλος της πορείας, αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου τοποθετώντας οδοφράγματα από φλεγόμενους κάδουςστη Λεωφόρο Δημητριάδος, στο κέντρο της πόλης.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Κομοτηνηή στο κτίριο της Παλαιάς Νομικής Σχολής, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης, όπου κατέληξε γύρω στις 7.30 το απόγευμα η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Στο ίδιο σημείο που σημειώθηκαν τα επεισόδια βρίσκεται και η έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Ομάδα αντιεξουσιαστών έβαλε φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων έξω από το κτίριο του πανεπιστημίου και επιδόθηκε σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι άνδρες των ΜΑΤ ανταπέδωσαν, χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, και χημικά. Λίγο μετά τις 9 οι αστυνομικοί έκαναν μία προσαγωγή νεαρού από την ομάδα των αντιεξουσιαστών.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους πέριξ της παλιάς Νομικής έχει απαγορευθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κομοτηνή βόλος ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ