Ποιος είναι ο λόγος που η Eλληνίδα Σταρ Ελλάς δεν θα πάρει μέρος στα Miss Universe - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο λόγος που η Eλληνίδα Σταρ Ελλάς δεν θα πάρει μέρος στα Miss Universe

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως δεν θα εκπροσωπηθεί φέτος η Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ελληνική συμμετοχή ακυρώνεται λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη αποβλήθηκε δύο εβδομάδες πριν το διαγωνισμό, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε τι πήγε στραβά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον διοργανωτή των ελληνικών καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης, η Ελληνίδα υποψήφια επέστρεψε στην Ελλάδα την Τετάρτη από την Κίνα αλλά όχι για για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Την Τρίτη το βράδυ, επικοινώνησαν μαζί μου οι διοργανωτές και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα ένα κοντινό συγγενικό πρόσωπο της Θεοδώρας, θα κάνει κάποια εγχείρηση κλπ και η κοπέλα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και θα γυρίσει" ανέφερε. "Έχει γυρίσει για προσωπικούς λόγους" εξήγησε ο κ. Πρεβελάκης στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Η Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μουσχούρη, είχε μείνει στην Κίνα για περίπου 2-3 μήνες. Όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ταξίδεψε μόνης της. "Ποτέ δεν πηγαίνει κάποιος μαζί με τις κοπέλες, γιατί είναι ένας μήνας παραμονής και οι ανάγκες της διοργάνωσης είναι τέτοιες,που οι κοπέλες έχουν πολύ σφιχτό πρόγραμμα" πρόσθεσε ο κ. Πρεβελάκης. Δεδομένου ότι ο διαγωνισμός θα γίνει 19 Δεκέμβρη, δεν υπήρχε χρόνος για αντικατάσταση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταρ Ελλάς αποβολή Miss World
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ