Νέα στοιχεία για την δράστη του μακελειού στην Καλιφόρνια: Από πλούσια οικογένεια, ντυνόταν όπως οι δυτικοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα στοιχεία για την δράστη του μακελειού στην Καλιφόρνια: Από πλούσια οικογένεια, ντυνόταν όπως οι δυτικοί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα λεπτομέρειες για την ταυτότητα της Τασφίν Μαλίκ, της γυναίκας που μαζί με τον σύζυγό της σκότωσαν 14 άτομα στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, προκύπτουν σχετικά με την ζωή της αλλά και τη ριζοστικοποίησή της.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail σε σχετικό της δημοσίευμα η Τασφίν Μαλίκ που μόλις πέρυσι είχε μετακομίσει στις ΗΠΑ, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στη Σαουδική Αραβία, ενω συγγενείς της υποστηρίζουν ότι έγινε πιο συντηρητική πριν τρια χρόνια.

Συγγενείς της Μαλίκ στο Πακιστάν, που όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα ζουν αποξενωμένοι από την πλούσια οικογένεια της 27χρονης επειδή είναι φτωχοί, αναφέρουν ότι η συνήθιζε να φοράει ρούχα δυτικών και πριν μερικά χρόνια ξεκίνησε να φοράει τα παραδοσιακά ενδύματα που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα.

Νέα στοιχεία για την δράστη του μακελειού στην Καλιφόρνια: Από πλούσια οικογένεια, ντυνόταν όπως οι δυτικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Έμαθα πρόσφατα από συγγενείς ότι έχει γίνει θρήσκο άτομο και ότι συχνά λέει στον κόσμο να ζει σύμφωνα με τα διδάγματα του Ισλάμ», λέει στην Daily Mail μία από τις θείες της Τασφίν Μαλίκ.

Νέα στοιχεία για την δράστη του μακελειού στην Καλιφόρνια: Από πλούσια οικογένεια, ντυνόταν όπως οι δυτικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η συγγενής της Μαλίκ μιλάει στην Daily Mail

Στη Σαουδική Αραβία η χρήση της μαντίλας είναι υποχρεωτική, αλλά όχι και η μπούρκα. Επιπλέον δεν υπάρχει ενδυματολογικός κωδικός για τις γυναίκες ούτε στο Πακιστάν που επέστρεψε για να σπουδάσει η δράστης που έδωσε όρκο πίστης στο Ισλαμικό Κράτος.

Όπως σημειώνει η θεία της 27χρονης στη Daily Mail, δεν την είχε γνωρίσει ποτέ γιατί «οι γονείς της είναι πλούσιοι και εμείς είμαστε φτωχοί και δεν τους αρέσει να συναντούν τους φτωχούς συγγενείς».

Νέα στοιχεία για την δράστη του μακελειού στην Καλιφόρνια: Από πλούσια οικογένεια, ντυνόταν όπως οι δυτικοί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το σπίτι της οικογένειας της δράστιδος στο Πακιστάν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ