Δρίτσας: Οικουμενική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

Δρίτσας: Οικουμενική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχουμε μία «οικουμενική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση», υπογράμμισε ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας μιλώντας στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2016. Ο υπουργός κατηγόρησε τη Ν.Δ. για «παραπλανητικά ψέματα, που λειτουργούν προβοκατόρικα και σε βάρος της εθνικής λειτουργίας» και υπογράμμισε ότι «η αντιπολιτευτική ρητορική φτάνει στα όρια της προβοκάτσιας».

Ο υπουργός Ναυτιλίας είπε ότι «ακούσαμε τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να λέει ότι η Ελλάδα παραβιάζει συστηματικά τη συνθήκη Σένγκεν αφήνοντας ανοικτά και αφύλακτα τα σύνορά της. Αυτό δεν είναι προβοκάτσια, ταύτιση με τις χώρες που επιλέγουν τον εθνικό εγωισμό και την εθνική περιχαράκωση;»

Το Λιμενικό, τόνισε ο κ. Δρίτσας, έχει υποδεχθεί πάνω από 700.000 πρόσφυγες και έχει διασώσει πάνω από 90.000 χωρίς ούτε μία απώλεια ανθρώπινης ζωής, καθώς όσες ζωές χάθηκαν ήταν σε ναυάγια και όχι σε διάσωση. «Δεν ξέρει ο στρατηγικός σχεδιασμός – τρομάρα του – της Ν.Δ. ότι αν δεν κάνουμε εμείς την έρευνα και διάσωση, αφήνουμε τον χώρο για να διεκδικήσουν άλλοι την διενέργεια έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο;», αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δριτσας κυβέρνηση αντιπολίτευση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ