Επίθεση με μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ στη Στουρνάρη

Ενταση επικράτησε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και απώθησαν τους νεαρούς, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στη συνέχεια προς την πλατεία Εξαρχείων.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των νεαρών επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο, όπου όμως υπήρχε η διμοιρία των ΜΑΤ. Αμέσως μετά, η περιοχή μετατράπηκε σε... εμπόλεμη ζώνη, με τους νεαρούς να προκαλούν πολλές ζημιές. Μάλιστα, κάποιος πέταξε φωτοβολίδα εναντίον των αστυνομικών, η οποία, όμως, κατέληξε σε μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη. Το μπαλκόνι πήρε φωτιά και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. Η αστυνομία έκανε 7 συλλήψεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα θα φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις όλα τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων που έχουν ληφθεί ενόψει της αυριανής επετείου για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι αστυνομικοί που θα συμμετάσχουν στα μέτρα, θα είναι περισσότεροι από 5.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΤ μολότοφ εξάρχεια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ