Εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά - Απόφαση της ομοσπονδίας λόγω του sex tape - iefimerida.gr

Εκτός εθνικής Γαλλίας ο Μπενζεμά - Απόφαση της ομοσπονδίας λόγω του sex tape

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός της εθνικής ομάδας αποφάσισε να αφήσει τον Καρίμ Μπενζεμά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκάνδαλο για το sex tape, στο οποίο εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η εμπλοκή του Καρίμ Μπενζεμά στην υπόθεση του sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά στοιχίζει για την ώρα στον Γάλλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τη θέση του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Σχεδόν έξι μήνες πριν την έναρξη του EURO στα γήπεδα της Γαλλίας, πάρθηκε η απόφαση να μην κληθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και να μην υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Την είδηση μετέφερε ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Νοέλ Λε Γκρετ, τονίζοντας πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το καλό του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το σκάνδαλο.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ