ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ενας άλλος φωτογραφικός κόσμος στην ΚΟΣΤΑΛ [εικόνες]

Ανδρέας Θεολογίτης
Ανδρέας Θεολογίτης

Η ΔΛ gallery, αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη εικαστική σκηνή. Εγκαινιάζεται σήμερα, στην παλιά βιομηχανία ΚΟΣΤΑΛ.

Το εκθεσιακό πρόγραμμα της ΔΛ ανοίγει με μια ομαδική φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Another world» στην οποία συμμετέχουν οι Ανδρέας Θεολογίτης, Ηλίας Τσακμάκης και Μάριος Φούρναρης. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα φωτογραφίας και ψηφιακών εκτυπώσεων. Ο εικαστικός διάλογος των τριών καλλιτεχνών εδράζεται στην ανάδειξη τριών διαφορετικών όσο και αναπάντεχα οικείων, μεταξύ τους, όψεων του πραγματικού -και πλανημένου- χώρου. 

Ανδρέας Θεολογίτης

Ο Ανδρέας Θεολογίτης καταγράφει με τρόπο διαυγή τη λεπτομέρεια του μοναδιαίου συνόλου, μεταφέροντας την οπτική της έκφρασης του από την απλανή πραγματικότητα, στο πλανημένο περιβάλλον της μυθοπλασίας. 

Ηλίας Τσακμάκης

Ο Ηλίας Τσακμάκης, χρησιμοποιώντας επιμέρους στοιχεία του πραγματικού χώρου, κατασκευάζει ένα νέο οπτικό περιβάλλον το οποίο ανταποκρίνεται μέσω του μοντάζ και της συναρμολόγησης, σε μια αληθοφανή έκφανση του φανταστικού. 

Μάριος Φούρναρης

Ο Μάριος Φούρναρης, οργανώνει το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας του, σε ένα είδος ανοικτών και κλειστών συστημάτων τα οποία ανταποκρίνονται, εντός του ίδιου οπτικού πλαισίου, τόσο στην έννοια του πραγματικού χώρου όσο και στο φανταστικό είδωλο του. 

Μάριος Φούρναρης

Η συνομιλία των τριών καλλιτεχνών, αποσπά τον θεατή από το δομημένο περιβάλλον του πραγματικού, μεταφέροντας τον σταδιακά στο κενό όριο ενός φανταστικού κόσμου.

Ηλίας Τσακμάκης

Η έκθεση
«Another World», ομαδική, φωτογραφίας
ΔΛ gallery: Μεσολογγίου 55, Πειραιάς, τηλ: 210 4619700
Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου (20.00) έως (23.00)
Διάρκεια: έως 30 Ιανουαρίου 
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη - Πέμπτη (14.00 - 19.00), Παρασκευή (14.00 - 21.00), Σάββατο (11.00 - 16.00)
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.