Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε αγωνα βόλεϋ γυναικών - iefimerida.gr

Κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε αγωνα βόλεϋ γυναικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην αναμέτρηση Μαρκόπουλο-Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με φωτοβολίδες στους οπαδούς που ήταν στις κερκίδες μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και παιδιά. Αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις τραυματίες. Όπως ήταν λογικό το παιχνίδι διακόπηκε.


Το χρονικό της εισβολής των κουκουλοφόρων

Σύμφωνα με το sport-fm όλα κυλούσαν ομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Μαρκόπουλου στο οποίο βρίσκονταν περίπου 50 φίλοι του Παναθηναϊκού και περίπου 400 των γηπεδούχων, στην πλειοψηφία τους γυναίκες και μικρά παιδιά. Ξαφνικά εισέβαλαν από την κεντρική είσοδο κουκουλοφόροι χωρίς διακριτικά κάποιας ομάδας, με πέτρες και λοστούς στα χέρια τους, ένας εκ των οποίων σημάδεψε με πιστόλι φωτοβολίδα στην απέναντι κερκίδα, όπου βρίσκονταν μαζεμένα γύρω στα 50 παιδάκια, από τα παιδικά τμήματα βόλευ του Μαρκόπουλου. Έπειτα, πέταξαν καπνογόνα και μολότωφ στους οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν από πλαϊνή έξοδο. Η ατμόσφαιρα όπως φαίνεται και στη φώτο (από το site του Ε.Ο.ΠΕ.) ήταν αποπνικτική.

Αφού εξάντλησαν ότι είχαν πάνω τους από πέτρες, καρέκλες και δακρυγόνα μέσα σε 2-3 λεπτά, οι κουκουλοφόροι αποχώρησαν από το γήπεδο. Ο απολογισμός ήταν τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων ο φύλακας του γηπέδου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι από πίσω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ