Καρεμπέ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να γίνω πορνοστάρ» - iefimerida.gr

Καρεμπέ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να γίνω πορνοστάρ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συνέντευηξη του Κριστιάν Καρεμπέ στην ισπανική εφημερίδα «Marca» έκανε το γύρο του κόσμου, κυρίως λόγω της είδησης που έβγαλε. Η δήλωση του Γάλλου πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής θα ήθελε να γίνει πορνοστάρ, προκάλεσε σοκ στην οικογένεια, τους φίλους του αλλά και τον ίδιο, με τον Καρεμπέ να σπεύδει να δώσει εξηγήσεις.

Στη δημοσίευση της συνέντευξης, η «Marca» ανέφερε πως ο Καρεμπέ στην επίμαχη ερώτηση «τι θα ήθελες να γίνεις αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο» απάντησε πως θα ήθελε να γίνει γιατρός ή... πορνοστάρ. Ωστόσο αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ σύμφωνα με τον Γάλλο, ο οποίος έσπευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Αναλυτικά

Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένεια μου, την κόρη μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με ξέρουν τόσα χρόνια και σε αυτούς που συνάντησα αυτές ημέρες, καθώς δημοσιεύτηκε πριν 48 ώρες από τη Marca ένα κείμενο βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη μου που δόθηκε στον Σεπτέμβριο στη Μαδρίτη στο περιθώριο μιας εκδήλωσης της La Liga και εξαπλώνεται στο ίντερνετ σαν δηλητήριο.

Ο δημοσιογράφος με ρώτησε τι επάγγελμα θα ακολουθούσα αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου δεν ήταν πορνοστάρ ή γιατρός, αλλά ανθρωπολόγος ή γιατρός. Μάλιστα, ταίριαξα την απάντηση μου και με το γεγονός ότι πρόσφατα πήρα μέρος σε ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες φυλές του 21ου αιώνα.

Με την ακρόαση του μπορεί να επικρατήσει η απόλυτη σύγχυση. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και ανήσυχος που είναι ένα αθλητικό Μέσο που εμπνέει σεβασμό επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ζημιά έχει γίνει, είναι λυπηρό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά, εύχομαι αυτή η τρέλα των Μέσων Ενημέρωσης για εντυπωσιακές ιστορίες να μην οδηγήσει σε τόσο απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές από ανθρώπους που έχουν τέτοια επιρροή και κοινωνική ευθύνη.

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και ήλπιζα να τα περάσω γιορτάζοντας και όχι να έχω αυτό το συναίσθημα.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας

Καρεμπέ: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να γίνω πορνοστάρ» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστιάν Καρεμπέ Ολυμπιακός marca
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ