Μπάχαλο στην ΑΕΚ με Ντι Τζέι Κούπερ - Ανατροπή και παραμονή - iefimerida.gr

Μπάχαλο στην ΑΕΚ με Ντι Τζέι Κούπερ - Ανατροπή και παραμονή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση στην μπασκετική ΑΕΚ έχει μπλεχτεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα έρχεται από σερί ηττών σε Ελλάδα και Ευρώπη, η μουρμούρα για τον Ντράγκαν Σάκοτα είναι μεγάλη (ακούγονται ήδη τα ονόματα των Γιαννάκη και Πεδουλάκη) καθώς τα λάθη του Σέρβου προπονητή είναι πολλά στην επιλογή των ξένων (έρχονται και... φεύγουν κάθε εβδομάδα) ενώ και η διαχείριση της ομάδας στα παιχνίδια είναι πολύ μέτρια και «κοστίζει».

Την ώρα που ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει μεγάλη επένδυση στην ΑΕΚ φέτος και μάλιστα έδωσε πρόσφατα ένα μεγάλο συμβόλαιο 35-40.000 ευρώ στον Ντι Τζέι Κούπερ, βλέπει πολλά προβλήματα εντός της ομάδας που κάνουν κακό.

Τελευταίο κρούσμα ο Κούπερ για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι βρέθηκε ντοπαρισμένος, την ώρα που είχε κάνει πολλά πειθαρχικά παραπτώματα με ξενύχτια και απουσία από προπόνηση. Η ΚΑΕ το πρωί έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση και λίγες ώρες μετά για να... μαζέψει το θέμα τόνισε ότι δέχθηκε την συγγνώμη του παίκτη και όλα δείχνουν ότι παρά τα όσα έγιναν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της αναμένοντας απόφαση του ΕΣΚΑΝ.

Και όλα αυτά την ώρα που η ΑΕΚ δεν ξέρει αν πάει στο ντέρμπι της Κυριακής στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό με τον Κούπερ, τον τραυματία Μαυροκεφαλίδη και τον Αρμστεντ που δεν έχει δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Και τέλος την Τετάρτη παίζει στο Ισραήλ τελικό... πρόκρισης στην επόμενη φάση του Eurocup κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ