ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών: Θα μας αποκαλείτε μόνο «Δημοκρατική Συμπαράταξη» - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών: Θα μας αποκαλείτε μόνο «Δημοκρατική Συμπαράταξη»

Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ριγμένοι» φαίνεται ότι ένιωσαν οι «μικρότεροι συγγενείς» στην Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεις Πολιτών).

Προφανώς διαπιστώνοντας ότι στο συλλογικό υποσυνείδητο δεν έχει περάσει ακόμη η έννοια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά συχνά αναφέρεται μόνο το ΠΑΣΟΚ, αποφάσισαν οι μικρότερες (εκλογικά) δυνάμεις, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Σε ανακοίνωσή τους οι επικεφαλής των γραφείων Τύπου των τριών κομμάτων που συναπαρτίζουν την συμμαχία, υπενθυμίζουν ότι οι δραστηριότητες, οι αναφορές σε δημοσκοπήσεις όπως και η παρουσία στελεχών στα ΜΜΕ, θα πρέπει να αναφέρονται με το όνομα και το λογότυπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Σας ενημερώνουμε ότι το Κεντρικό Συντονιστικό Συμβούλιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε ότι όλες οι δραστηριότητες, οι αναφορές σε δημοσκοπήσεις, όπως και η παρουσία των στελεχών στα ΜΜΕ, θα παρουσιάζονται με το όνομα και το σήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Εκτός βέβαια εάν ρητά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο αυτοτελής κομματικός φορέας» αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι διευθυντές γρ. Τύπου, Π. Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ), Γ. Αργυρός (ΔΗΜΑΡ) και Γ. Πιέρρος (Κινήσεις Πολιτών).

Δεν είναι γνωστό ακόμη αν αυτή η ανακοίνωση κρύβει από πίσω της εσωτερικές «γκρίνιες» ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι παρατηρούν πως, στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι καταργείται οριστικά το όνομα του ΠΑΣΟΚ, εκτός αν πρόκειται για ξεχωριστή ανακοίνωση του κόμματος.

ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών: Θα μας αποκαλείτε μόνο «Δημοκρατική Συμπαράταξη» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ