Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή - iefimerida.gr

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με συλλαλητήριο και μπλόκο στο Δέλτα Καρδίτσας κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), χαρακτήρισε «μονόδρομο για τους μικρομεσαίους αγρότες την κλιμάκωση του αγώνα», τονίζοντας, «Μας κήρυξαν τον πόλεμο θα τους πολεμήσουμε κι εμείς».

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Παλαμά Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων που θα αποφασιστεί η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα χθες η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η 'Ανοιξη», συγκέντρωσε στο Μεγαλοχώρι και στη Φαρκαδόνα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.
«Οργανώνουμε, τις επόμενες μέρες, κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, στις τράπεζες, στην Εφορία, δίνοντας αγωνιστική απάντηση στους εκβιασμούς και τις απειλές που εκτοξεύονται για κόψιμο ρεύματος, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις σπιτιών και χωραφιών. Δίνουμε οργανωμένη απάντηση στη φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης» τονίζεται τέλος σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η 'Ανοιξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητοποιήσεις αγροτών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ