Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μήνυμα γροθιά στο στομάχι για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα και το σύμφωνο συμβίωσης επιφύλασσε ο σύντροφός του Μηνά Χατζησάββα, Κώστας Φαλελάκης.

Μιλώντας στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε για το πως γνωρίστηκαν, αλλά και για την απίστευτη γραφειοκρατεία με την οποία ήρθε αντιμέτωπος όταν χρειάστηκε να πάρει τη σορό του συντρόφου του.

«Μηνούλη μου... Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα το θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του», είπε ο Κώστας Φαλελάκης και συνέχισε: «Ακολούθησε μία απίστευτη γραφειοκρατική διαδικασία με υπεύθυνες δηλώσεις στην αστυνομία. Ξέρετε υπάρχουν σε αυτή τη ζωή και οι ομοφυλόφιλοι, οι άντρες που επιλέγουν να είναι μαζί να έχουν κοινή ζωή. Αυτό ας το σκεφτούν και ας το αναλογιστούν όλοι», ανέφερε ο σύντροφος του ηθοποιού.

Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Το μήνυμα του συντρόφου του Χατζησάββα στον Πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ