Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οικογένεια Μπες-Βγες» - Επί σκηνής το μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οικογένεια Μπες-Βγες» - Επί σκηνής το μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και το θέατρο «104» προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 21:00 στην παράσταση «Οικογένεια Μπες-Βγες».

Το μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1982, ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Black Box του θεάτρου 104 από την ομάδα 4Frontal.

Μια σουρεαλιστική κωμωδία, ένα δραματοποιημένο κείμενο με την καυστική πένα του Γιάννη Ξανθούλη. Μία παράσταση, για εκπαιδευμένο, στα βιβλία του, κοινό.

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Οικογένεια Μπες-Βγες» - Επί σκηνής το μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη | iefimerida.gr 0


Σε μία έπαυλη στο κέντρο της Αθήνας.
Στο παλιό αρχοντικό της οδού Αλφόνσου Πίπερμαν η ήρεμη ζωή της ζάμπλουτης οικογένειας που εμπορεύεται τα προφυλακτικά ΜΠΕΣ-ΒΓΕΣ, ταράσσεται από τις συνεχείς απώλειες των μελών της.
Όταν η πεντάχρονη Σίσσυ, η νόμιμη κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας, αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ξεσκεπάσει το καλά κρυμμένο μυστικό. Κανείς όμως δεν ξέρει το δικό της μυστικό.

Η Σίσσυ μεγαλώνει με εκατονταπλάσια ταχύτητα από το κανονικό. Κάπου ανάμεσα σε ήχους παιδικών τραγουδιών, ναζιστικών ύμνων και απόκοσμων γέλιων. Σε μία έπαυλη στο κέντρο της Αθήνας.

Ερμηνεύουν: Ευαγγελία Καρακατσάνη, Ελένη Κουτσιούμπα, Αμαλία Νίνου, Αριστέα Σταφυλαράκη.

H παράσταση
«Οικογένεια Μπες-Βγες»
Σκηνοθεσία: Θανάσης Ζερίτης
Θέατρο 104 - Black Box,
Ευμολπιδων 41 Γκάζι - Στάση Μετρό Κεραμεικός, τηλ: 210 3455020

Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ