Να γιατί ο πατέρας είναι ο αγαπημένος των μικρών -Το καρότσι-πατίνι που ξετρελαίνει μπαμπάδες και παιδιά [εικόνες & βίντεο]

Το longboardstroller ή αλλιώς το καρότσι-πατίνι ήρθε για να μετατρέψει την καθημερινή βόλτα των παιδιών σε απόλαυση τόσο για τα ίδια όσο και για τους μπαμπάδες.

Πρόκειται για ένα καρότσι στο οποίο κάθεται το παιδί και απολαμβάνει τη βόλτα του. Στο καρότσι όμως είναι προσαρμοσμένο και ένα πατίνι ώστε η βόλτα να γίνει απόλαυση και για τον πατέρα.

Για τη δημιουργία της απίστευτης αυτής κατασκευής χρειάστηκαν δύο χρόνια ερευνών και δοκιμαστικών προκειμένου το longboardstroller να είναι απόλυτα ασφαλές τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Ενδεικτικό είναι πως οι κατασκευαστές έχουν τοποθετήσει ειδικό προφυλακτήρα για την προστασία των παιδιών, ενώ ο μπαμπάς έχει τον απόλυτο έλεγχο με το έξυπνο σύστημα φρένου, με το οποίο είναι εφοδιασμένο το longboardstroller.

Φυσικά και το καρότσι-πατίνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις μαμάδες, ωστόσο είναι πιθανότερο πως οι μπαμπάδες θα είναι αυτοί που θα το προτιμήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρότσι παιδιά μπαμπάς πατίνι βολτα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ